fredag, februari 01, 2019

Vinterblues

foto: ©RobertS.


Vi som väntar på våren
Ser inte alltid skönheten
Som finns omkring oss
Naturens egen konstutställning
Alltid något nytt
Något att njuta av
Om vi bara ser oss omkring


5 kommentarer:

Livets dessert sa...

Det gäller att stanna upp och njuta av denna dag - "carpe diem"!

En fråga till dig som är bloggkunnig. Hur kan jag lägga in vissa ord från bloggtexten så att det går att hitta dem typ på google. Man vill ju ha läsare :-)

Inkan© sa...

Oj, det vet jag inte något om. Men du har ju "intressen" på din profil- klickar du på dem så kommer det upp bloggare med samma intressen. Och då kan du klicka på deras bloggar och kommentera - och då kanske de tittar in på din blogg och skriver en kommentar. Jag håller tummarna.

Jag tänker inte så mycket på läsare numera- bloggen har blivit som en sorts "skrivbok" där jag skriver om sådant jag tycker om, har läst, upplevt osv osv

Och så kikar jag emellanåt in på andra bloggar.
Bl a min systers: https://nattugglanhoar.blogspot.com/ (under hennes profil finns hennes olika bloggar) och så har jag en gammal poetvän: http://bengtbergs.blogspot.com/ ( men han har tagit paus just nu) Men tyvärr har många gamla bloggvänner valt Facebook.

Livets dessert sa...

Tack då ska jag testa det.

Livets dessert sa...

Nu har jag provat med att lägga in intressen på min profil samt etiketter, ord i texten.
Har du kvar dina gamla läsare s.s. trädgårdsmästaren i Lund och hon som skrev en bok och talade i P1 morgon. De var så trevliga.(Minns ej deras namn på bloggen.

Inkan© sa...

Tyvärr har jag inte kvar flera gamla bloggare....
Dels så raderade jag min gamla Inkan-blogg och skapade två nya; dels denna och så "Jämtstårscha" -som finns på http://jamtstorscha.blogspot.com/
För jag ville sära lite på det jag skriver. Då glömde jag att spara bloggnamn i minhotmail. Tyvärr.

"Jämtstårscha" är en blogg med både historia och minnen -både gamla och nya om dels uppväxt samt minnen av återbesök i min hembygd där jag bodde tills jag var 17 år- samt om mina nutida besök däruppe.

Min gamla teaterblogg om alla år med Cirkelteatern har jag raderat. Tyvärr.
Men jag kände bara att jag var klar med allt. Tror den fungerade som ett sorts arbete för att få distans till allt- bl a så dog min gamle käre teaterledare och allt blev så tomt och ledsamt. När jag kände att det "sorgearbetet" var klart-så raderade jag.