lördag, mars 10, 2018

Vintervår eller Vårvinter


När det står och väger. Vinter eller vår. Så är det just nu här i Stockholm. Till och med nere i Skåne försöker vintern klamra sig fast med klor som en katt. Ett sista desperat försök av Kung Bore att hålla sitt rike intakt. Yngste sonen fångar med kameran att även där så kämpar våren på nu i början av mars månad.




 foton:  ©RobertS.

3 kommentarer:

Livets dessert sa...

Så härliga foton. Kanske skulle lägga in några foton efter hand, som jag ju gjorde förr.
Fy vad velig jag är.
Men visst är det kul att blogga och bara känna sig för.
Så mycket annat jag egentligen vill skriva, men det är förfärligt vad det är segt att komma igång. Ska försöka följa några bloggar om hur man skriver kåserier/krönikor. Det passar ju mig bäst språkmässigt.
Har du fortfarande kontakt med de "gamla" som kommenterade din sida som trädgårdsmästaren från Lund och författaren som pratade i morgonprat på radion? Minns inga namn längre.
Ha det gott!
Bibi

Inkan© sa...

Ja ofta blir jag så inspirerad av fina fotografier. Och man kan lägga in efteråt- även byta eller ändra - t o m i text. Det händer att jag gör så.

Bibi- DU kan ju fotografera!!- har ju köpt en fototavla av dig. Foto från Skagen- minns du? Du hade utställning på Skeppsholmen och jag blev så imponerad. Du skrev ju även i resetidningen som fanns på tågen en gång i tiden. Gör du inte det idag? Minns att jag läste saker du skrivit. Intressant och bra.
Jag åker inte tåg numera upp till Jämtland- jag tar en direktbuss; billigare och bättre eftersom jag kommer dit jag ska.

Nej jag har tappat kontakten med de trevliga herrarna... hahaha Och de flesta har väl facebook idag.

Livets dessert sa...

Tack för dina ord om mitt fotograferande. Jo det är jag bra på. Har fått in flera bilder i DN! Jag skriver på reseguiden.se under namnet Bibchen, ifall du vill läsa. Synd att du tappat kontakten med de gamla - de var flitiga läsare med go´a kommentarer.