torsdag, augusti 11, 2016

Midsommarkransen, en ljuvlig oas i Stockholm
Sommartid är min gård ett ljuvligt ställe- med sköna sittplatser och härliga lekplatser för barnen. 
Idag är även våra kvarter ett mycket eftersökt bostadsområde och vi som bott här länge, som jag, kan känna oss som miljonärer. Låga hyror, stabil förening med god ekonomi och högt värde på bostadsrätterna. 
Min förening, Tellusborg, består av tre kvarter i vackra Midsommarkransen.

Men många av de som skaffade lägenhet samtidigt som jag har under de senaste åren sålt och flyttad, tyvärr; Men jag kan förstå att många vill satsa på eget hus någonstans runt Stockholm. Och genom att sälja så får de möjlighet.

3 kommentarer:

Leonardo sa...

Vilken förtjusande innergård. Jag bodde under 15 år i stadsdelen Kungsladugård i Göteborg där vi hade tillgång till en liknande innergård. Tyvärr så tillhörde en av de omgivande byggnaderna ett kommunalt bostadsbolag där det under årens gång flyttade in en del obehagliga personer som tidvis gravt störde idyllen medförande att det uppstod bråk och andra otrevligheter.

Leonardo sa...

Hoppas att du såg filmen om Carl-Göran Ekerwald på SVT. Om inte så kan du se den på SVT Play fram till den 15 feb 2017.

inkan sa...

Hej Leonardo! Ja det känns nästan overkligt ibland att bo i en så fantastisk förening, är glad att jag "landade" här. Grönt och vackert, samt fridfullt. Jag bor i ett fint område av Stockholm. 15 minuters promenad till Hornstull och Södermalm! Det du.

Ja jag såg programmet om och med Ekerwald- å han har blivit så gammal. Men så fylld av livslust! Precis som han var när han var min lärare och granne. Han står mitt hjärta nära.